Miss Fabuleus

Even voorstellen

Miss Fabuleus is een persoonlijke blog, die het levenslicht zag in mei 2012. Oorspronkelijk een blog over vanalles en nog wat, maar ondertussen uitgegroeid tot een plekje waar je kan volgen hoe ik elke dag een goed evenwicht probeer te vinden. De balans schommelt vaak tussen o.a werk en privé, mama en mezelf zijn, het huis op orde houden en de wijde wereld in trekken,… Ik probeer mijn leven dan ook zo fabuleus (= buitengewoon goed, wonderlijk, geniaal) mogelijk te maken.

In het echte leven luister ik naar de naam Saartje en woon ik samen met Mister Fabuleus en onze zoon Emil in ons droomhuis in een Vlaams-Brabants boerengat. Ik werk al zo’n 10 jaar voor VRT. Ik begon er ooit als promo en deelde stickers uit op tal van evenementen. Ondertussen werkte ik voor Radio 2, 1000 Zonnen, Vlaanderen Vakantieland en was ik verantwoordelijk voor o.m. de boeken van Dagelijkse Kost en Kaatje. Nu werk ik al een tijdje voor de allerbeste kinderzender, Ketnet.

In mijn vrije tijd ben ik vooral zot van bloggen, lezen en reizen. Je mag me trouwens ook altijd bellen voor lekker eten en cocktails drinken.

Wat kan je hier verwachten?

Je krijgt hier een leuke inkijk in mijn leven en ik deel zoveel mogelijk tips om ook jouw leven een beetje fabuleuzer te maken! Verwacht geen grootste glitter en glamour, maar wel kleine verhalen uit het dagdagelijkse leven.

Ben je een vrouw tussen 25 en 45? Met kinderen of toch van plan er binnenkort aan te beginnen? Hou je van onder een dekentje series kijken op Netflix? Maar ga je net zo graag op vrijdagavond een cocktail drinken in een hippe bar? Is je huis soms ook een rommeltje en neem je je altijd weer voor om eens grondig op te ruimen? Ben je ook helemaal weg van een mooie moestuin? En trek je net als ik graag de wijde wereld in? Wel, dan is deze blog zeker iets voor jou!

 

Vrienden worden kan via Facebook en Instagram. Ook een boekenfan? Dan kunnen we misschien tips delen via Goodreads. Mij wat meer van op afstand volgen kan via Bloglovin.