De 40 dagen bloggen challenge is over de helft en ook mijn eigen extra plan om elke dag een foto uit het leven zoals het is, te posten loopt nog steeds. Omdat niet iedereen Miss Fabuleus op FB volgt, deel ik de leukste foto’s van de afgelopen weken hier.

Deel 1 van 40 dagen het leven zoals het is, eindigde met mijn snotvalling en ik ga er nu gewoon opnieuw mee beginnen. Ik heb dan ook bijna 2 weken lopen snotteren en hoesten. Ons huis staat sowieso al vol met papierenzakdoeken, maar de hoeveelheid doekjes die ik de afgelopen weken heb gebruikt zijn echt niet te tellen. Ik had toch beter die aandelen gekocht.

Gelukkig voel ik steeds meer dat de lente in het land is.

Mijn zwangerschapsverlof lijkt ondertussen voorbij te vliegen. Ik ben al een dikke drie maanden thuis, sinds de kerstvakantie. Gelukkig heb ik ook nog drie maanden te gaan, tot aan de grote vakantie. Ik sta ook steeds versteld van hoe druk de weken zijn. Er is altijd wel iets dat moet gedaan of geregeld worden. Ik ben al eens blij als er een dag is dat ik niet de deur uit moet. Meestal is dat er dan ook aan te zien. Niet dat ik een hele dag in mijn pyjama rondloop, al kan dat ook al wel eens gebeuren, maar veel verder dan een makkelijke joggingbroek en crocs komt het toch niet.

Ondertussen is Emil al aan zijn eerste vakantie toe. De paaseitjesvakantie, volgens hem. Schattiger wordt het echt niet. De eerste weken ging hij met heel veel plezier naar school, maar ondertussen is het enthousiasme toch een beetje gezakt. Jammer, want hij gaat er toch nog zo’n 16 jaar aanhangen. Het vak ‘moderne kunst’ heeft hij alvast goed onder de knie.

En na de Paasvakantie is het uitkijken naar een hopelijk fijn voorjaar en zomer. We hebben alvast een aanvraag gedaan om onze straat 13 zon- en feestdagen om te toveren tot een speelstraat. Vorig jaar deden we dat ook al vier keer. Het beviel de kinderen, maar zeker ook de volwassenen zo goed dat we dit jaar onze straat zoveel mogelijk autovrij willen maken. We kunnen het alleen maar aanraden, dus check zeker eens of ook jouw straat een speelstraat kan worden.