Nu de dagen wat langer worden en de zon weer wat meer begint te schijnen, begint het opnieuw te kriebelen om op vakantie gaan. Voor ons zit er met een baby voorlopig geen verre reis in. Dat maken we later wel weer goed. Voorlopig genieten we van weekendjes niet al te ver van huis of gewoon leuke daguitstapjes.

Maar de afgelopen jaren verschenen er op deze blog een aantal blogposts met nuttige tips om je vakantie makkelijker te organiseren en geld te besparen. Deze post waren ondertussen wat verdwenen in het archief, maar de tips blijven nog steeds nuttig. Tijd dus om ze van onder het stof te halen.

De ultieme tips om je vakantie te organiseren

Zin in een verre of avontuurlijke vakantie, maar geen idee hoe je eraan moet beginnen. Met deze tips zet ik je alvast op weg.

5 tips om snel een onvergetelijke citytrip in elkaar te boksen

Zijn verre of avontuurlijke reizen niet echt iets voor jou? Dan vind je een citytrip misschien wel leuker. Deze tips helpen je alvast om een onvergetelijke reis van te maken.

Makkelijke tips om minder geld uit te geven op vakantie

Geen zin om veel geld uit te geven aan je vakantie. Dat is niet altijd evident, want hotels, benzine en uitstapjes kosten vaak veel geld. Met deze tips kan je alvast wat besparen op je budget.