Bloggen is ongetwijfeld de leukste hobby ter wereld. Ideaal om nieuwe dingen te ontdekken, geweldige mensen te ontmoeten en creatief aan de slag te gaan met taal en beeld. Dat alles zou natuurlijk niet half zo leuk zijn, mocht jij hier niet regelmatig komen lezen. Maar een blogger kan ook altijd een duwtje in de rug gebruiken en dat kan op allerlei manier:

Je bent een Miss Fabuleus-fan, maar financiële steun zie je niet meteen zitten.
Super tof! Je kan me helpen door al je vrienden en familie zowel off- als online te vertellen over deze blog. Schreeuw van de daken welke geweldige blogposts je hier las of deel ze op je sociale media.

Je bent een Miss Fabuleus-fan en je ziet financiële steun wel zitten zolang het je maar niets kost.
Ook daar kan voor gezorgd worden. Miss Fabuleus deelt geregeld affiliatelinks van bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Landal,… Het gaat telkens om merken waar ik zelf 100% vertrouwen in heb. Als je via zo’n link naar de bijhorende webwinkel gaat en eender wat bestelt (dus niet noodzakelijk het product waar ik het over had), dan krijg ik daarvoor een beetje geld. Geen grote bedragen, maar vele kleintjes zijn ook heel welkom. En geen paniek, jij moet natuurlijk geen eurocent meer betalen voor al de spullen die je bestelt.

Je bent een Miss Fabuleus-fan en je hebt wat geld te veel.
GEWELDIG, mail me dan bezorg ik je mijn rekeningnummer.

Je bent een bedrijf met een geweldig product of dienst die 100% past bij Miss Fabuleus.
Dan hoor ik graag meer van jou, dus stuur zeker een mailtje om jezelf even voor te stellen.

Je bent een blogger en op zoek naar iemand om een geweldig, wild idee mee uit te werken. 
Ik ben altijd te vinden voor een wild plan, dus mail me en we gaan een koffie drinken om dat zotte idee verder vorm te geven.