Miss Fabuleus is geen kookblog, maar in het verleden zijn hier toch al wel eens een paar goede recepten gepasseerd. Het is zelfs zo dat als ik zelf mijn blog Google het meestal is om een oud recept, zoals bijvoorbeeld dat van Strontjescake, terug te vinden.

Het allerbeste recept voor paella ter wereld

Een ideaal gerecht om te maken op een warme zomerse dag. In 2014 maakte ik het als verjaardagscadeau voor mijn papa. De afgelopen vijf jaar hebben we onze echte Spaanse paellapan geregeld eens van onder het stof gehaald om dit recept te maken. Laat die zomer al maar komen!

Maak de beste margarita ter wereld

En als het dan toch zomer is, dan mag een super goede margarita niet ontbreken. De vorige zomer heb ik hem, wegens zwanger zijn, moeten missen. Je mag er zeker van zijn dat ik mijn schade zal inhalen dit jaar.

Broodpudding Deluxe

Nog steeds een winner ten huize Fabuleus. Als we eens veel brood over hebben en vijf minuten tijd, wordt er een broodpudding deluxe gemaakt.

Chocoladetaart waar je gegarandeerd een dik gat van krijgt

En nog zo eentje dat ohhh zo lekker is, dat je er je ziek aan kan eten. Veel meer dan boter, eieren en chocolade zit er niet in, dus het aantal calorieën moet je echt even niet denken.

Strontjescake

Voor snelle, altijd geslaagde, traktaties maken wij hier nog steeds Strontjescake. Dat kan één grote versie zijn, of vele kleine cupcakejes. In de smaak zal het sowieso vallen. Het is ook een super eenvoudig recept zodat ook kleine, onhandige handjes toch kunnen helpen.