Ondertussen is de 40 dagen bloggen challenge als zo’n twee weken bezig. Sindsdien post ik ook elke dag een foto uit het dagelijkse leven op de FB-pagina van Miss Fabuleus.

Omdat niet iedereen Miss Fabuleus op Facebook volgt, deel ik hier alvast de leukste foto’s van de afgelopen twee weken.

Op 7 maart trokken we voor de allereerste keer naar Ketnet Junior Carnaval in Plopsa Indoor Hasselt. “De kermis”, volgens Emil. Twee weken later wordt er nog gesproken over het vuistje met Bumba. En ja, voor wie het zich afvraagt, ik zat mee in dat ballenbad.

Mediteren. Ik ben het al een hele tijd van plan, maar ik had er nog nooit werk van gemaakt. Begin deze maand downloadde ik de Calm-app en ging ik er even bij liggen. Ik ben nog volop aan het proberen en uittesten, dus veel kan ik er nog niet over zeggen, maar in slaap val je er zeker van. Ik ben nog geen één keer kunnen wakker blijven tot het einde.

Het belangrijkste event van de afgelopen weken was hier ongetwijfeld Emil die voor het eerst naar school ging.

Met zwangerschapsverlof zijn, wil ook zeggen dat je veel naar tv kan kijken. Moet kijken zelfs, want wat doe je anders tijdens die voedingen? Op dit moment kijk ik naar “Workin’ Moms” op Netflix. Ideaal voor mama’s met jonge kinderen en voor wie net als ik ook al fan is van The Let Down.

En tot slot lig ik sinds gisteren ziek onder een dekentje in de zetel. Ik ben de hele winter heel goed doorgekomen. Zowat heel mijn omgeving was een tijdje geleden uit met griep, maar ik sloeg er me wonderwel doorheen. En dan, op de eerste dag van de lente, als ik dacht dat de microben voor dit jaar wel gepasseerd waren, kreeg ik het er toch nog van. Lang leve thee met honing.