Alsof 40 dagen bloggen nog geen uitdaging genoeg is, lijkt me een kleine challenge hier toch ook wel op zijn plaats. Na even wikken en nog eens wegen ga ik proberen om de komende weken zo’n 500 spullen ons huis uit te krijgen. Spullen hebben we in ieder geval genoeg, dat zal dus niet het probleem zijn.

We hebben ondertussen ontelbaar veel spullen verzameld in ons huis. Sommige gebruiken we elke dag en zouden we nooit meer willen missen, maar er zijn er ook heel wat met vergane glorie. Of een heel deel waarvan we zelfs niet meer weten dat we ze hebben.

Ons huis Pintrest-opgeruimd krijgen is voorlopig een onrealistische droom, maar ik ben er wel van overtuigd dat we op zo’n kleine 6 weken veel overbodige zaken de deur uit krijgen.

Benieuwd of zo’n 12 per dag, of 500 in totaal, gaat lukken. De komende weken hou ik jullie hier in ieder geval geregeld op de hoogte. En wie echt nieuwsgierig is, kan via hier op de voet volgen wat er al de deur uit is.

Ook zin om 1000 spullen je huis uit te krijgen? Doe dan zeker mee met deze 40 dagen challenge in het kader van 40 dagen bloggen. Laat in een reactie hieronder weten hoe jij het gaat aanpakken.