Mijn oneindige stapel was, onze pittige peuter Emil, mijn gigantische wallen door al die onderbroken nachten,… ik zou eindeloos veel woorden kunnen gebruiken om jullie er alles over te vertellen. Maar laat ons eerlijk zijn, jullie willen het allemaal veel liever met jullie eigen ogen zien. Daarom gun ik jullie tijdens 40 dagen bloggen ook een blik achter de schermen van mijn leven aan de hand van een dagelijkse foto.

Ook nieuwsgierig hoe het er hier meestal aan toe gaat? Kijk dan snel op de Facebookpagina van Miss Fabuleus. Hier post ik tot met Pasen dagelijks een nieuwe foto. Geen zin om elke dag op Facebook te zitten? Geen probleem. Hier verschijnt elke twee weken een blogpost met de best of.

Doe trouwens gerust mee en laat ook de komende weken achter de schermen van jouw dagelijkse leven kijken.