Ik ben terug, van weeral even weggeweest. Ik zou wat webruimte kunnen verspelen aan redenen en uitvluchten, maar daar zitten jullie niet op te wachten. In plaats daarvan pik ik gewoon de draad weer op, waar ik hem de laatste keer heb laten liggen. De wilde plannen en leuke ideeën zijn er nog steeds. Het lukt ze alleen niet altijd om te winnen van in de zetel ploffen en Netflix kijken. 

En dat is toch echt wel jammer, want ik kom gewoon nergens meer toe. Een fulltime job gecombineerd met een pittige peuter en sinds kort ook een kersverse baby, aangevuld met de eindeloze hoop was en de never ending to do-lijst, is geen goede voedingsbodem voor eigen projecten. 

Tijd dus om mijn motto ‘Collect moments, not things’ van onder het stof te halen en deze blog opnieuw te voeden met leuke artikels.

De quote ‘What you do every day, matters more than what you do once in a while’ (van Gretchen Rubin) galmt dan ook geregeld eens door mijn hoofd. Je dagelijkse bezigheden en gewoontes vormen uiteindelijk het leven waarop je op het einde zal terugblikken. En neen, dat hoeft voor mij echt niet de hoopjes witte en gekleurde was te zijn die zich maar blijven opstapelen in onze berging.

Tijd dus om mijn motto ‘Collect moments, not things’ van onder het stof te halen en deze blog opnieuw te voeden met leuke artikels over je leven organiseren, tijd besparen en gelukkiger worden, maar ook persoonlijke verhalen over mij en mijn gezin. Laat jullie vooral inspireren, want ik durf te geloven dat ik lang niet de enige ben die eigenlijk liever uitgeteld onder een dekentje zou willen liggen.

Ben jij ook net als ik opzoek naar een goede balans tussen je werk en privé? Wil jij ook die overbodige spullen eens het huis uit? Droom je van eindelijk wat meer tijd voor jezelf? Ga samen met mij op zoek naar de beste tips of oplossingen. Twijfel er dus niet aan om een reactie achter te laten of een mailtje te sturen met jouw vragen, suggesties en oplossingen.