Leven in de keet - Miss Fabuleus

Het lijkt wel alsof ik een writersblock heb of zo. Ik ben al meer dan 10 keer aan een nieuw bericht begonnen, maar het lukt me niet meer. Er komen woorden en zinnen, maar de samenhang lijkt wat zoek. Ik lees het nog eens na, doe wat aanpassingen … en dan duw ik op delete.

Kan je bloggen verleren? Of is het gewoon wat koud watervrees omdat ik het hier zo lang heb laten slabakken? Misschien ben ik gewoon wat bang dat niemand hier nog iets gaat komen lezen bij ‘die blogster die nooit meer iets schrijft’.

Ik zit nochtans bomvol nieuwe plannen en ideeën. Ook de goesting is weer helemaal terug. Daar kan het dus zeker niet aan liggen. Misschien moet ik gewoon beginnen. Op publiceren klikken met mijn ogen dicht. Net zo als die allereerste keer, dat eerste bericht zes jaar geleden.

Even niet denken aan praktische tips, straffe verhalen of fantastische foto’s. Gewoon woorden en zinnen schrijven. Geen uitvluchten of excuses waarom het hier zo stil was. Daar zit toch niemand op te wachten.

Misschien al wel verklappen dat er een nieuw thema bijkomt. Naast je leven organiseren en tijd winnen, gaat het vanaf nu ook over gelukkiger worden. En de blog wordt ook persoonlijker dan ooit, met meer verhalen, anekdotes en foto’s. Binnenkort volgt er ook nog een geweldig zijproject, waar ik nu al super blij mee ben. Maar daarover binnen enkele weken meer.

Kortom, er komt hier terug wat leven in de keet!

Zo, de kop is eraf. Nu alleen nog op publiceren drukken… of wordt het toch delete…
Drie… twee… een…