La la la… De lente is weer in het land en daar zijn we collectief allemaal heel blij mee. Weg met die winterjassen, stoofpotjes en snotvallingen. Welkom voorjaarszonnetje, groene blaadjes en irritante pollen.

En elk nieuw begin is goed om een hele lijst goede voornemens te maken. Omdat ik er toch nooit in slaag om een jaar lang mijn goede voornemens vol te houden, pak ik het vanaf nu met een bucketlist per seizoen aan.

Mijn lentebucketlist voor 2017:

 • Op lente-uitstap met het hele gezin
 • Logeren op een locatie met een geweldig uitzicht
 • Ons huis opfleuren met mooie bloemen
 • Opnieuw met yoga beginnen
 • Starten met sporten met de Urban Trail in Mechelen (december 2017) als doel
 • Nieuwe kippen kopen
 • Lenteschoonmaak op www.missfabuleus.be
 • Minstens 5 groenten in de tuin tegen het einde van de lente
 • Zeker 5 boeken lezen
 • BBQ organiseren voor vrienden
 • Mezelf trakteren op een zomers kleedje
 • 250 euro verdien op 2dehands.be
 • Koffie gaan drinken met een andere blogger
 • Iets doen wat ik nog nooit eerder deed
 • Bloed gaan geven

Aan het einde van de lente blik ik terug op deze lijst, maar ondertussen kan je het allemaal via Instagram volgen. Wist je trouwens al dat ik een nieuw Instragram-account heb? Klik hier om het te volgen. Doen, hé!