Gelukkig nieuwjaar!! Ik ben al een beetje aan de late kant, maar de korte nachten die ik nu ook combineer met een fulltime job zijn dodelijk voor mijn energie. Veel meer dan uitgeteld in de zetel naar Netflix kijken zit er dus vaak niet in.

Maar genoeg gezeurd nu, laten we het jaar beginnen met een ‘Hoe zat het in december’.

Kijkt uit naar

terug gaan werken… Ik had het in december wel even gehad met die pampers en papflessen. Het werd dan ook stilaan tijd om weer onder de mensen te komen en op iets anders te focussen. Het deed natuurlijk wat pijn om Emil achter te laten, zo’n harde ben ik nu ook weer niet, maar ik weet dat hij in goede handen is. In mijn enthousiasme was ik wel de vertragingen van de treinen, de slechte koffie, de hopen email en het vroege opstaan vergeten. Na een weekje werken ben ik ondertussen weer terug in de realiteit…

Geleerd dat

een mens echt wel goed kan overleven op veel te weinig slaap. Emil heeft nog steeds geen zin om door te slapen en ik doe dan maar vrolijk mee. De vermoeidheid begint zich op te stapelen, met voorlopig als enige redmiddel koffie. Ik ben benieuwd hoe lang mijn lijf dat nog gaat volhouden.

Blij met

mijn tekentablet. Mister Fabuleus was dit jaar opnieuw mijn Secret Santa en gaf me het tekentablet dat ik zo graag wou. Ik heb alleen nog geen tijd gehad om hem goed uit te testen, maar daar ga ik binnenkort absoluut verandering in brengen. Ik kijk er nu al naar uit om hem ook voor de blog te gebruiken en ik vertel er jullie dan zeker nog veel meer over.

Leukste muziek

In de eindejaarsperiode is het echt overal leuke muziek. Het begint meestal al voor Kerstmis met Music for Life en wordt dan daarna gevolgd met de 1000 Klassiekers op Radio 2 en de Tijdloze op Studio Brussel. Het is het ideale moment om Shazam bij de hand te hebben en je muziekbibliotheek uit te breiden.

Beste tip

Ik had voor enkele maanden een abonnement bij de fitness. Ik vond dat eerlijk gezegd kei leuk, alleen vond ik amper de tijd om naar daar te gaan en mij eens goed uit te leven op die vele toestellen. Nu ik weer aan het werk ben, is het al helemaal ondenkbaar dat ik daar nog geraak. Maar toen ontdekte ik dat het internet vol staat met cardio-, yoga- en andere lessen. Je moet alleen het bos een beetje door de vele bomen zoeken. En ik ga die nobele taak op mij nemen en met jullie delen natuurlijk. Binnenkort meer.

Schuldig over

het feit dat ik hier een maand geleden beloofd heb alles te vertellen over Beter then Before en dat eigenlijk nog altijd niet gedaan heb. Ik heb een goede reden… het boek is nog altijd niet uit, maar daar zijn jullie natuurlijk niets mee. Het is wel nog altijd super interessant en ik beloof dat ik er jullie zo snel mogelijk veel meer over ga vertellen. Alles het uit is… ooit eens…

Opgemerkt in het nieuws

Het was niet echt in het nieuws, maar het was wel hot in de bloggerswereld. Een aantal bekende bloggers nam een statement in en kozen er resoluut voor om niet meer samen te werken met bedrijven. Een klein beetje drastisch vind ik, maar zeker hun goede recht. Ik vind dat het hier en daar soms ook de spuigaten uitloopt, maar dat valt meestal wel snel op en dan stop ik gewoon met die blog te volgen. Hier ga je af en toe ook wel eens een gesponsorde post tegenkomen, ook in 2017, maar ik kies enkel voor samenwerkingen, merken en producten waar ik 100% achtersta. En wie vindt dat het erover gaat, mag dat altijd laten weten.

Geweest naar

nergens eigenlijk… hoe erg is dat! Met een baby in huis geraak je dus ook nooit ver. Ofwel moet hij eten, of slapen, of is hij ambetant, of is het te koud of te nat,… Allé ja, kortom we geraken nog niet echt ver. De uitstapjes beperken zich voorlopig dan ook tot de speelgoedwinkel, de supermarkt, Kind & Gezin en de dokter. Laat ons hopen dat we hier snel verandering in kunnen brengen.

Lekker gegeten

Met een baby in huis komt er weinig in huis van koken. We geraken hier met moeite in de winkel en meestal blijft het dan bij een recept met drie ingrediënten of nog beter, gewoon iets om op te waren. Gelukkig is er ook nog Smartmat… dan moeten we niet naar de winkel, heeft iemand voor ons al enkele lekkere receptjes uitgewerkt en eten we ook nog eens super gezond. Ik ben fan, maar dat wisten jullie waarschijnlijk al. Wie het ook eens wil proberen, kan hier bestellen met 5 euro korting. Doen, doen, doen!!! (Ik word hier niet voor betaald, maar krijg misschien wel een leuk cadeautje als jullie met genoeg bestellen.)

Gezien op tv

Ik ben waarschijnlijk de laatste op aarde, maar ik heb de Gilmore Girls ontdekt. Dankjewel Netflix! Heerlijke ‘laat-me-met-rust-ik-lig-onder-een-dekentje’-tv. Ook gewoon doen, doen, doen! (neen, ook niet gesponsord!)

De woorden voor januari: film gezien – geïnspireerd door – verrast door – dromen van – ontspannen door – aan het lezen – trots op – grootste zonde – gelachen met – gewerkt aan.