Naar goede gewoonte blik ik op het einde van het jaar eens terug op de blogberichten die jullie hier het meest zijn komen lezen. Verrassend is dat dit jaar de top 5 er volledig anders uitziet dan de afgelopen jaren (2015┬á– 20142013) .

Op de vijfde plaats staat ‘To blog or not to blog‘. Het was dit jaar met momenten akelig stil hier, maar aan stoppen met bloggen werd er nooit gedacht. In mei schreef ik een ‘sorry voor alles’-bericht, maar ook tijdens de zomer en een groot stuk van de herfst kwam er weinig in huis van bloggen. Ik hoop dat in 2017 alles snel weer op zijn pootjes valt en ik geregeld tijd heb om massa’s berichten te schrijven.

In februari mochten we een weekendje naar Nederland. Waarom een Landal-huisje ook in de winter een goed idee is, werd heel vaak gelezen en kwam zo op een verdiende vierde plek terecht. Dat doet er me trouwens aan denken dat ik dringend eens een nieuw weekendje moet plannen.

Begin 2016 maakten we eindelijk werk van onze fotomuur. Een idee van jaren geleden werd eindelijk uitgevoerd. We zullen eens gauw wat foto’s ophangen, dacht we… maar daar kwam heel wat meer bij kijken. Een muur vol herinneringen in 9 stappen staat op de derde plaats.

Op de tweede plaats staat een bericht van enkele jaren geleden, maar daarom niet minder interessant. Naar jaarlijkse gewoonte maak ik op mijn papa zijn verjaardag paella. Het recept om de beste paella ter wereld te maken deelde ik graag met jullie.

En ook het populairste bericht is al een paar jaar oud, maar blijkbaar wel nog altijd interessant. 13 manieren om minder geld uit te geven aan je boodschappen staat helemaal bovenaan te pronken.

Ik vind dat het opnieuw een heel mooie mix is geworden. Hopelijk komen jullie hier in 2017 opnieuw vaak lezen en brengen jullie meteen ook een hoop vrienden en familie mee. Laat hieronder gerust een reactie achter met wat je hier graag meer of minder zou willen lezen, welke onderwerpen hier dringend eens de revue mogen passeren of wat je me altijd al eens wilde vragen.

En dan rest me jullie nu enkel nog een heel fijn oudejaar te wensen met daarna een spetterend 2017!