Onder het motto ‘leuke initiatieven verdien wat extra aandacht’ geeft ik deze week een pak*je van mijn eigen, toch wel kostbare, tijd weg.

Al gehoord van Pak*je Tijd? Pasar lanceerde enkele dagen geleden het idee om komende kerst eens een beetje van je tijd cadeau te doen. Tijd om iemand anders een handje te gaan helpen, een ambetant klusje voor hem/haar op te lossen of gewoon om samen een leuke namiddag door te brengen.

Op deze manier wil Pasar de nadruk leggen op echte vrije tijd waarin we kunnen genieten, die ons verrijkt en gelukkiger maakt. En kunnen we daar niet allemaal voor zijn?

Daarom geef ook ik graag een pak*je tijd weg. Moet er dringend een muur geschilderd worden, heb je iemand nodig om je valies te dragen of zoek je een babysit om er een rustige namiddag op uit te trekken? Grijp dan hier je kans en laat hieronder een reactie na met wat je me graag zou laten doen. Laat jullie maar eens goed gaan. Ik ben echt multi-inzetbaar.

Mister Fabuleus is de jury en zal een winnaar kiezen. Meedoen kan tot vrijdag 16 december 2016, 20 uur.

Ook zin om de komende feesten wat van je tijd weg te geven, kijk dan voor meer info op Pasar.