Ik kan het haast niet geloven dat ik terug achter mijn computer zit om blogberichten te schrijven. Vermoedelijk met twinkelende oogjes, want ik heb er geweldig veel zin in. Het was hier enkele maanden akelig stil en dat terwijl ik in mei nog schreef dat ik zeker niet ging stoppen met bloggen.

Maar soms gebeuren er in het leven van die onverwachte dingen waardoor je plots even alles on hold moet zetten. Net als op mijn blog, viel ook het gewone leven ten huize Fabuleus de afgelopen maanden stil. Van de ene op de andere dag kwamen we in zwaar weer terecht. De zomer van 2016 is dan ook volledig aan ons voorbij gegaan. Wat ons overkomen is, doet er niet toe. Belangrijker is dat de orkaan eindelijk voorbij lijkt en dat het zonneke wat door de wolken begint te breken.

Tussen de blikseminslagen en rukwinden door werd eind augustus onze zoon Emil geboren. Midden in het oog van de stom besliste hij, iets vroeger dan gedacht, om aan het leven te beginnen. Er is dus vanaf nu ook een Mini Fabuleus. Eén van de dagen stel ik hem zeker aan jullie voor.

Maar nu is het vooral hoog tijd om de draad van het bloggen weer op te pikken. Wat heb ik het gemist: onderwerpen zoeken, berichten schrijven, foto’s nemen,… en vooral ook de reacties van iedereen die hier af en toe eens komt meelezen. Vermoedelijk zijn er nu veel van jullie afgehaakt, maar dat maakt niet uit.

Veel zal hier niet veranderen. Al zal er vanaf nu ook af en toe eens een artikel tussen zitten over een baby, maar een echte mamablog zal het hier zeker niet worden. Ik ga me vooral nog meer toeleggen op de juiste balans vinden, want dat lijkt me de belangrijkste les van 2016… Een goede balans tussen werk en privé, tussen mama en mezelf zijn, tussen mijn huis op orde krijgen en de wijde wereld in trekken. Kortom, ons leven opnieuw een beetje fabuleuzer maken!

Hopelijk hebben jullie er ook opnieuw zin in?

 

De foto bij dit blogartikel is van Chris Lawton