Vandaag is het vier jaar geleden dat Miss Fabuleus het levenslicht zag. Wat vliegt de tijd, zeg. Ik wist toen absoluut niets van bloggen, maar voor één of andere reden kriebelde het al een tijdje om eraan te beginnen. Na een tripje naar New York begon ik eraan.

Mijn lay out trok in het begin echt op niets. Ik ben blij dat daar geen sporen meer van terug te vinden zijn. Wie had toen gedacht dat ik er vier jaar later nog altijd zoveel plezier aan zou beleven.

Zo’n verjaardag is natuurlijk hét ideale moment om even in het archief te duiken en terug te blikken. Ik verzamelde de vijf populairste berichten van de afgelopen jaren. De vijf schaamtelijkste zal ik voor de jubileumviering van volgend jaar houden.

 Opgeruimd van Marie Kondo

Dat jullie graag opruimen moet je mij niet meer vertellen. Ik ben dan ook niet verbaasd dat de boekreview over het boek van Maria Kondo hier super populair was. Het is het meest gelezen blogartikel uit de Miss Fabuleus-geschiedenis. Ook ik heb heel veel gehad aan dit boek, nog steeds zelfs. Er staan nog heel wat spullen in ons huis die weg zouden mogen, maar stap voor stap geraakt het opgeruimd.

Je leest het bericht hier.

Naaiboeken die je moet hebben

Naaien, breien of haken… het blijft populair. Toen ik een paar jaar geleden mijn leukste, beste en mooiste naaiboeken oplijstte, was dat meteen een bericht dat heel wat mensen kwamen lezen. Ondertussen is het overzicht al wat verouderd. Dringend tijd voor een update, dus.

Je leest het bericht hier.

 13 manieren om minder geld uit te geven aan je boodschappen

Het is voor iedereen crisis, dus hier en daar een beetje besparen komt iedereen wel uit. Met deze 13 eenvoudige tips bespaar je makkelijk elke week een aantal euro’s.

Je leest het bericht hier.

 

Het allerbeste recept voor paella ter wereld

Met de zomer voor de deur kan je maar best een recept voor paella bij de hand hebben en bij deze is dat dan ook weer geregeld. Ik maak dit recept elk jaar met de verjaardag van mijn papa in juni. Ideaal om de zomer af te trappen. Eentje om zeker eens te proberen op een warme zomerdag. Je gaat meteen denken dat je in Spanje zit.

Je leest het bericht hier.

 De breitas

Dit is er eentje waar ik best wel trots op ben. Het heeft dan ook veel werk gekost om deze tas te maken, maar na al die jaren heb ik er nog steeds plezier aan. Het is waarschijnlijk niet zo hip om toe te geven, maar ik ben stiekem wild van patchwork. Ik hoop op een dag eens tijd te hebben om aan een deken te beginnen. Als ik eens vijf minuten tijd heb…

Je leest het bericht hier.

 

Ik ben eigenlijk wel blij met deze top 5. Het is een mooie mix van wat Miss Fabuleus de afgelopen jaren was. Fijn trouwens om eens terug in mijn eigen archief te duiken. Van een aantal artikels was ik al helemaal vergeten dat ik ze ooit geschreven had. Maar genoeg over het verleden nu… Het is tijd om aan dat vijfde jaar te beginnen! En we zijn… vertrokken!!!