De eerste maand van het jaar zit erop. Het lijkt nog gisteren dat ik kussen zat uit te delen, champagne zat te drinken en naar nieuwjaarsbrieven luisterde. Maar wat gebeurde er allemaal de afgelopen vier weken?

Opgemerkt in het nieuws

Met verbijstering keek en luisterde ik de afgelopen maand naar wat er op oudejaarsnacht gebeurde in Keulen. Vreemd trouwens dat wij vrouwen daar schijnbaar zo rustig onder blijven. Of kunnen jullie misschien net als ik niet vatten wat daar gebeurd is en doen we daarom maar alsof het niet gebeurd is…

Leukste blog

Wie een leuke blog wil ontdekken, kan ik Living By The Sea aanraden van Heidi Vandenbussche. Je kent haar misschien nog wel van het vroegere Laloe.  Het is een blog over lifestyle en reizen. Kortom, de leuke dingen van het leven. Zeker eens een kijkje gaan nemen!
Aan het lezen

Voor de leesclub ben ik ‘Daar is hij weer’ aan het lezen. Ik zit nog niet zo ver, dus veel kan ik er nog niet over vertellen. Maar het gaat over Hitler die in 2011 wakker wordt in een veld vlakbij Berlijn. De film zou ook net zijn uitgekomen. Wie dus niet graag leest, kan naar de cinema.
Quote van de maand

Say yes to new adventures, maar daarover binnenkort veel meer… whooo spannend!

Frustratie

De frustratie van de maand was ongetwijfeld mijn blog die enkele dagen offline was. Ik moest achter de schermen een en ander in orde brengen. Ik ben echter niet zo’n specialist, maar met de hulp van Meneer Google en Mevrouw You Tube lukt het meestal wel. En ook nu leek het goed te lukken, tot het theme van mijn site besliste om er de brui aan te geven en te crashen. Gelukkig kwam er hulp van de ontwikkelaars en was mijn blog na enkele dagen opnieuw online.

Geïnspireerd door

het nieuwe boek van Marie Kondo. Vorig jaar verscheen haar eerste boek en ook de opvolger staat opnieuw bol van de tips om te beginnen opruimen. Wie het leest, krijgt meteen zin om eraan te beginnen. Zo neem ik nu elk weekend een stukje onderhanden. Ik ben alvast begonnen met mijn kleren. Binnenkort zijn de boeken aan de beurt. Het is in ieder geval een aanrader als je ook opruimkriebels wil krijgen.

Op restaurant

Alleen maar grote teleurstellingen op restaurant de afgelopen maand. Een veel beloofde Italiaan kon ons niet echt bekoren. Hopelijk wat meer geluk in februari.

Verlegen voor

de hoeveelheid tijd die ik maar aan Miss Fabuleus kan besteden. Het lukt me voorlopig niet om veel tijd vrij te maken om blogberichten te schrijven. Misschien komt het door de donkere wintermaanden of de lange dagen op het werk. Ik weet het zelf niet zo goed. Maar aan de goesting ligt het zeker lang niet!

Verrast door

dit geweldige pakket dat in de post zat. Een geweldige verrassing van nichtje Jolien en neefje Floris. Daar word ik echt geweldig vrolijk van!!

Beste tip

Ik ontdekte afgelopen maand het Bullet Journal op de blog van Miss Pixie. Voor wie het net als ik niet kent, je komt er hier alles over te weten. Mocht ik wat meer tijd hebben, dan zou ik er ook meteen eentje voor mij maken.
De woorden voor februari: geweest naar – leukste cadeau – gelachen met – geïnspireerd door – gewerkt aan – gezien op tv – lekker gegeten – trots op – leukste muziek – beste tip