Het is al eventjes geleden, maar ik kreeg het stokje van de Liebster Award door van Sylvia (Roze Wolkjes). Omdat ik twee nominaties op korte tijd kreeg, heb ik ze wat verspreid. Ik verdiende mijn nominatie trouwens omdat Miss Fabuleus de eerst blog was die ze in blogland heeft ontdekt. Blink, blink!

Genoeg geblonken nu, tijd om die vraagjes van Sylvia te beantwoorden.

Wanneer heb je voor het laatst een boek gelezen en wat was dat dan? 

Sinds we onze leesclub hebben opgericht in Leuven lees ik weer veel meer. Vroeger was het vaak met periodes, maar nu is het van moeten. Wat ik lees en wat ik wil lezen hou ik bij in Good Reads. Trouwens een must have voor iedereen die graag leest.
Maar daarnaast probeer ik ook af en toe eens een boek te lezen waar ik iets uit kan leren. Zo ben ik net begonnen in het nieuwe boek van Marie Kondo, over opruimen en minimaliseren. Haar eerste boek was trouwens ook al een aanrader.

Als je een sprookjesfiguur zou zijn, wie zou dat dan zijn en waarom?

Moeilijke vraag… ten huize Fabuleus word ik wel eens Bambi genoemd. Dat Bambi een jongen is, vergeten we even met z’n allen.

In welk land zou je kunnen wonen? 

Het mag er best gezellig warm zijn in de zomer en wat frisjes met sneeuw in de winter. Graag ook met veel en mooie natuur, maar toch ook veel restaurants en terrasjes om heerlijke cocktails te drinken. En graag ook een land met lekker eten en best ook een makkelijke taal, want ik babbel nogal graag…

Wat neem je mee naar een onbewoond eiland?

Mister Fabuleus, want daar zo alleen zitten lijkt me maar wat saai.

Wat is je grootste talent?

Oeikes…, even over denken… ik heb in ieder geval een groot talent om mijn goesting te krijgen…

Waar kan je het meest van genieten?

Van het idee dat ik alles onder controle hebben. Je hebt natuurlijk nooit alles 100% in de hand, maar het idee dat alles loopt zoals ik het in mijn hoofd heb en perfect weer wat er op het programma staat, vind ik geweldig. Alleen jammer dat dat niet zo echt veel gebeurt.

Heb je een guilty pleasure? 

Bubbels drinken in bad op zaterdagochtend. Vroeger deden we dat geregeld, nu komt het er niet meer zoveel van. Lijkt me een goede gewoonte die we terug moeten invoeren.

Welke droom wil je zeker nog realiseren? 

Ik hoop ooit nog eens een goede balans te vinden tussen werk en privé. Er is nog wat werk aan als je weet dat ik om 7u30 naar Brussel vertrek en zelden voor 18u30 thuis ben. Maar voorlopig gaat het zo nog even blijven, vrees ik.

Waar wil je over een jaartje staan met je blog? 

Mijn blog is een uit de hand gelopen hobby. Op een dag leek het me wel een leuk idee om ermee te beginnen. Ik wist er niets van, had geen thema en kende amper een andere blog. Ondertussen ben ik meer dan drie jaar bezig en vind ik het elke dag leuker. Maar echt een plan heb ik niet. Ik probeer zo regelmatig mogelijk blogberichten te publiceren en hoop dat die sommige mensen helpen, inspireren of doen glimlachen. Als dat het geval is, dan ben ik content, ook over een jaartje.

Wat is de belangrijkste waarde die je van je ouders hebt meegekregen? 

Dat je gewoon moet proberen en dat je al doende wel zal leren en tot een oplossing zal komen. Mister Fabuleus is daar niet altijd zo happy me… zeker niet als ik weer eens te koppig ben om iemand om hulp of uitleg te vragen.

 

liebster-img

Vorige keer nomineerde ik drie blogs, maar deze keer ga ik dat niet doen. Feel free om mee te doen en mijn 10 vraagjes te beantwoorden. Vergeet hier dan geen linkje te posten zodat ik zeker kan komen meelezen!

  • Wat is jouw trucje om ‘s morgens uit je bed te geraken?
  • Waarvoor mogen ze je altijd bellen?
  • Wat is jouw favoriete cocktail (met of zonder alcohol)?
  • De tip die je aan iedereen zou willen geven is…
  • Op tv kijk je op dit moment naar?
  • De mooiste plek in Vlaanderen is volgens mij…
  • Wat lustte je als kind niet, maar vind je ondertussen toch wel verrassend lekker?
  • Van welk merk passen de kleren je altijd?
  • Waar doe jij de beste tweedehandskoopjes?
  • JOKER: stel een vraag aan jezelf.

Ik ben nu al kei benieuwd naar al die antwoorden! Allé hup, nu is het aan jullie!