Op 31 december is het in ons dorp weer tijd voor koekenzingers, maar naar goede gewoonte zorg ik ook voor een overzicht van de populairste berichten van het afgelopen jaar. Dit lazen jullie het meest in 2015.

Op de vijfde plaats staat het blogbericht over mijn wasmachine. Het was nog nooit bij me opgekomen dat ik dat ook af en toe eens onder handen moet nemen. In vier eenvoudige stappen in het zo proper.

Naar aanleiding van Boost Your Positivity schreef ik mijn 8 favoriete lifehacks. En die waren zo populair dat dit bericht op een vierde plaats is terecht gekomen.

Op de derde plaatst staat het blogartikel over de pakjesautomaten. Wie geregeld op het internet iets bestelt, kent ze ondertussen al wel. Ze duiken tegenwoordig overal op, aan stations, winkels en postkantoren. Ideaal om een pakje te ontvangen als je zelden thuis bent. Ik testte zo’n pakjesautomaat uit.

Vorig jaar op de 5de plaats, maar nu gestegen naar de tweede plaats, het blogbericht met 10 geweldige ideeën voor glazen potten. Het bericht blijft blijkbaar voor inspiratie zorgen. Misschien hoogtijd voor een update in 2016.

Maar het populairste bericht was zonder twijfel over het boek ‘Opgeruimd’ van Marie Kondo. Deze Japanse dame is een freak in opruimen, maar ook heel inspirerend voor iedereen die wil minimaliseren.

Leuk dat deze top 5 er weer bijna volledig anders uitziet dan in 2014 en in 2013.
Wat vond jij het leukste bericht dat je hier dit jaar gelezen hebt?