Eén dag per jaar krijg je er zomaar een uurtje gratis tijd bij. Meestal brengen wij dat uur extra in bed door, maar dit jaar trokken we erop uit. Echt heel ver gingen we niet. Het Arboretum van Wespelaar ligt dan ook letterlijk bijna in onze tuin.

Om eerlijk te zijn had ik twee jaar geleden amper gehoord van een Arboretum. Maar ondertussen weet ik wel beter. Het is de place to be voor fans van planten, bloemen en bomen. Je vindt er vaak heel uitzonderlijke planten. Maar het kan geen kwaad als je er net als ons niks van kent. Het is er sowieso prachtig om er te gaan wandelen, of het nu winter, lente, zomer of herfst is.

IMG_2421

 

IMG_2420

 

IMG_2416

 

IMG_2425

 

IMG_2407

 

IMG_2405

Ook zin om wat prachtige herfstsfeer op te snuiven? Dan is het nu echt de moment. Je kan ervoor terecht in een bos bij jou in de buurt. Nog tot 15 november ben je op zondag en woensdag ook in het Arboretum van Wespelaar welkom om een frisse neus te halen.