De zomervakantie zit er al weer bijna op. Dinsdag zwaaien die schoolpoorten weer open en voor je het weet vallen de bladeren van de bomen. Ben ik de enige die vind dat het al kei vroeg donker begint te worden?

Hoog tijd dus om ook deze blog weer op volle toeren te laten draaien. Dat zomerritme heeft lang genoeg geduurd. Wat mag je hier verwachten de komende maanden?

Achter de schermen wordt er al een tijdje aan een nieuwe site gewerkt. Als alles wat meezit, zal je hier binnenkort het een en ander zien veranderen. Zo’n veranderingen brengt altijd wat technisch gedoe met zich mee dat al eens kan mislopen. Zeker als ik achter de knoppen zit… Vergeef het mij alvast!

Het wordt een druk najaar en dat heeft me doen beslissen om maar 2 blogberichten per week meer te schrijven. Die zullen op dinsdag en donderdag verschijnen, maar mocht er meer inspiratie en tijd zijn dan kan er ook al wel eens een week met drie berichten tussen zitten.

Inhoudelijk zal er niet zoveel veranderen. Jullie zullen hier nog steeds een mix krijgen van tips over organiseren, tijd winnen en besparen, en meer persoonlijke berichten over mijn dagdagelijkse leven. Er staan ook al enkele leuke samenwerkingen op til dus dat zit zeker goed voor de komende maanden.

Ik ga ook een paar nieuwe rubrieken uittesten. De eerste wordt mijn nieuwe fotocursus. Stap voor stap ga ik leren goede foto’s maken en dat leerproces ga ik zoveel mogelijk met jullie delen.

En over foto’s gesproken, er gaat heel wat meer gebeuren met Instagram. Het is de ideale manier om kleine en grote momenten uit je leven vast te leggen en te delen. En dat ga ik dus ook nog meer doen. Maar het is natuurlijk leuker als jullie ook meedoen. Daarom start ik binnenkort met een Instagram-challenge. Will be continued!

Plannen genoeg dus voor de komende weken en maanden. Dat gaat weer een leuk najaar worden!