Als de puzzel mooi in elkaar past, daar word ik nu eens gelukkig van. En het gebeurde deze week. De stukjes vielen plots in elkaar…

Mocht je het vandaag nog niet gehoord, gelezen of gezien hebben, het is de internationale dag van het geluk. Leuk onderwerp om iets rond te doen, dacht ik. Maar wat juist? Mijn klein geluk deelde ik al een tijdje geleden en tips om gelukkiger te worden kan je deze dagen zowat overal lezen.

En dan begint een mens wat rond te surfen, op zoek naar een leuke invalshoek of een goed gedacht. En juist op het moment dat ik dacht dat ik niets ging vinden en maar beter een ander thema kon zoeken om vandaag over te schrijven, viel mijn oog op een leuk prentje.

Dat prentje kwam van Last Lemon en ze bleken nog kweetnie hoeveel van die geweldig leuke prentjes te hebben. En na lang kiezen, twijfelen, gniffelen en opnieuw kiezen en twijfelen deel ik er een aantal met jullie…

Nog meer bekijken kan hier!
De leukste tekeningen werden ook gebundeld in het boek Happiness is… Ik heb het alvast besteld! Jij ook?

Meer info over het boek.

20 maart 2015 is The International Day of Happiness.