Geen zin om dit jaar cadeautjes te geven die toch maar stof liggen te vergaren? Goed plan. Geef dit jaar eens iets waarmee je de ander niet opzadelt met extra spullen, maar geef gewoon jezelf eens cadeau!

Geen inspiratie? Ik help je graag op weg. 
Ben je zelf super goed in naaien, belastingpapieren invullen of haar knippen? Geef dan eens een workshop van een aantal uur cadeau. Wat voor jou soms super evident is, is voor iemand anders misschien niet zo evident. En je maakt er meteen een super gezellige middag van. 
Wie goed kan koken kan ook verrassen met een cheque voor een diner naar keuze. Je kookt op de dag dat het de gelukkige goed uitkomt een heerlijk menu. Naast het plezier van cadeautjes uitpakken met Kerstmis, heb je gegarandeerd nog een avond plezier. 
Ben je een taartenbakster en degene die je wil verrassen een zoetebekje? Bak dan elke week iets anders lekkers. Succes gegarandeerd. 
Niet zo’n keukenwonder? Misschien dan wel groene vingers. In het voorjaar kan zowat iedereen wel een helpende hand gebruiken in de tuin. Ook leuk dus om familie of vrienden te verrassen met zo’n cheque. 
Jonge ouders doe je zeker plezier met een avondje babysitten op hun kinderen. Vaak is het een gedoe om opvang te vinden. Met jouw cadeaucheque is dat probleem meteen van de baan. 
Ook leuk is een volledig door jou georganiseerde uitstap. Trek er samen op uit. Jij zorgt voor een leuke activiteit, een heerlijke picknick en achteraf voor een mooi fotoboek.
Heb jij een auto en wil je een cadeau geven aan iemand die vaak de trein neemt? Geef dan een tienrittenkaart cadeau waarmee hij of zij je het komende jaar enkele keren kan inzetten als bussen of treinen niet rijden. Ik zou dit een top cadeau vinden. 
Je ziet het! Idee├źn genoeg om jezelf cadeau te geven. Denk na wat je zelf graag doet/kunt en waar je de ander echt plezier mee kan doen.

Leuk idee toch zo jezelf cadeau geven!