Soms zijn er zo van die dingen waarvan je denkt, ‘wat deed ik vroeger zonder?’. Awel, de boodschappenblok van Gezinnig past in dat rijtje.

Wij gaan hier ene keer per week naar de Delhaize. Als we eens iets vergeten zijn of toch iets extra nodig hebben, lopen we snel even naar de SPAR, op 100 meter van ons deur.

Theoretisch maken we op zondagavond een weekmenu en een boodschappenlijstje. In de praktijk bladeren we vaak nog snel door de receptenmap en kookboeken op maandagavond net voor we vertrekken.

Een boodschappenlijstje is echt wel essentieel. We vertrekken nooit zonder. Je bespaart echt massa’s tijd als je met zo’n lijstje naar de winkel trekt.

En sinds kort gebruiken we deze boodschappenblok. Hij werd gemaakt door Gezinnig. Mocht je Gezinnig nog niet kennen, dat is een Nederlandse site vol met tips en leuke spullen om je eigen leven, maar ook dat van je kinderen wat aangenamer te maken.

Deze boodschappenblok verzamelt zowat alle dingen die je wel eens koopt in de supermarkt. Zo hoef je enkel met een kruisje aan te duiden wat je nodig hebt. Het aantal kan je er makkelijk achter noteren.

Ik heb ondertussen de test al gedaan en je vindt er echt bijna alles op. Heb je toch iets speciaals nodig dan zijn er ook telkens lege vakjes waar je de lijst zelf kan aanvullen.

Bovenaan maak je ook meteen een overzicht van je weekmenu. Kei handig!

De lijst hang ik gewoon op onze koelkast of magneetmuur. Zo kan ik hem een hele week lang aanvullen met de spullen die op zijn.

Echt, wij zouden niet meer zonder deze super mega handige boodschappenblok kunnen.

Mijn voorraad is ondertussen uitgeput, dus jullie kunnen hem niet meer bestellen bij mij, maar wel nog steeds rechtstreeks bij Gezinnig.nl voor 9,5 euro (exclusief verzending):
– Een oranje
– Een blauwe
– Een roze
– Een groene

Bekijk ook zeker even alle andere leuke spullen ze bij Gezinnig.nl hebben om je leven te organiseren.