t’is gebeurd! Op twitter werd mijn intelligentie in twijfel getrokken na mijn blogpost over de boeken die je niet hoeft te lezen. Ach… hij of zij zal er zich wel stukken beter door gevoeld hebben. Ik ben blij dat ik daar heb toe kunnen bijdragen.

Maar na de boeken die ik echt niet goed vond, even in het licht gezet te hebben, deel ik ook graag het lijstje van boeken die ik dit jaar nog zou willen kopen. Een overzicht in willekeurige volgorde:


Home made van Yvette Van Boven
Een prachtige boek vol met leuke recepten om gewoon thuis te proberen. Er is trouwens ook het vervolg Home Baked. En je kan het al raden, vol recepten om zelf te bakken.

Made in Sweden
Dit semi-waargebeurd Scandinavisch verhaal is de thriller van het jaar geworden. Thrillers staan zeer hoog op mijn lijstje van favoriete boeken. Komt dat even goed uit.

Ik ben pelgrim
En in dat lijstje past ook dit boek. Het zou razend spannend zijn. Echt iedereen lijkt er wild enthousiast over. Het is wel een echte kanjer van meer dan 700 pagina’s. Lijkt me een mooi projectje voor de kerstvakantie.

How blogs work
Na het super mega interessante blogboek van Kelly, wil ik ook wel eens de tips van Stephanie horen. Een mens kan altijd bijleren, hé!

Storytelling
Een boek dat je leert hoe verhalen kunnen boeien. Dat moet ik toch gewoon lezen.

Comfort food van Jamie Oliver
Een kookboek vol met gerechten om bij weg te dromen. Ik kijk al uit naar regenachtige zondagen om heerlijke gerechten te maken.

Warme winterbreisels
Een boek vol met leuke ideeën om deze winter te breien. Een mens kan nooit inspiratie genoeg opdoen.

Kom hier dat ik u kus
Ik heb genoten van het vorige boek, dus dit boek moet ook zeker gelezen worden.

Misschien wisten zij alles van Toon Telligen
Dit boek met 313 verhalen van eekhoorn en andere dieren is al van 2001. Geen jong broekje mee, maar hij ligt wil nog steeds te pronken op de boekenbeurs. Moet je kunnen in tijden van boekencrisis. Dit boek vol met mooie verhalen moet zeker nog eens in mijn boekenkast komen.

Welke boeken staan er nog op jullie verlanglijstje?