De boekenbeurs is weer in het land dus overal verschijnen lijstje van boeken die je moet lezen. Maar er is eigenlijk nooit iemand die je waarschuwt voor boeken die je beter niet kan lezen. Dus neem ik die taak maar even op mij. Alle onderstaande boeken heb ik tot de laatste letter uitgelezen. Door koppigheid, want voor het meeslepende verhaal of fantastische schrijfstijl was het zeker niet. 
Denk dus twee keer na als je één van deze vijf boeken zou willen lezen: 
Zeer vreemd boek over niks eigenlijk…
Heel wat mensen zijn hier wild van, maar ik vond het vooral onsamenhangend. 
Sorry Tom, maar echt niks voor mij… 
Fantastische titel, maar daar blijft het bij. 
In dit geval is de film veel beter dan het boek…
Ook jij hebt zeker al eens een boek gelezen dat echt vreselijk was. Deel het hier in een reactie en zo hoeven we daar alvast geen tijd meer aan te spenderen. 
Op zoek naar meer boekeninspiratie? Goodreads.com is dan het ideale platform. Je vindt mij hier. Laat ons vrienden worden, dan kunnen we leuke tips met elkaar delen.