Foto van Kris Oneal

Wil je nog meer weten over tijd winnen, organiseren en geld besparen? Dan zijn er een aantal boeken die je zeker eens moet lezen. Miss Fabuleus verzamelde een overzicht van de interessantste uitgaven. Veel lees plezier!

Tijd winnen
Versimpel je leven
Vereenvoudig je leven, huishouden, werk, relaties,… Dit boek zet je met zeer praktische tips op weg om van Simpliy You Life je levensmotto te maken.

Organiseren
Het Slimme Organizing boek van Sara Van Wesenbeeck helpt je om je hele leven te organiseren. Klein beginnen en jezelf belonen, zijn zonder twijfel de belangrijkste tips.

Aan de slag met de huishoudcoach
Een leuk en inspirerend boek voor iedereen die denkt dat organiseren niets voor haar is. Er zijn ondertussen al zo’n 20 000 exemplaren verkocht. EĆ©ntje om dus ook in jouw kast te zetten!

Geld besparen
Het Slimme Budgetboek van Sara Van Wesenbeeck is echt een super handige gids voor iedereen die wat beter wil omgaan met zijn geld. De bedoeling is niet om zuiniger te leven. Wel om meer geld over te houden voor leuke dingen. En willen we dat allemaal niet?

Bespaar met Jamie
Op algemeen verzoek ging Jamie Oliver op zoek naar nuttige informatie en handige recepten om slim te koken. Dat wil zeggen, minder geld uitgeven en minder verspillen. Een zeer leuk kookboek voor iedereen die het gevoel heeft dat er te veel eten verloren gaat. Er staan ook 120 geweldige recepten in.

Vrolijk besparen
Voor al wie op een eenvoudige manier geld wil besparen met tal van huis-, tuin- en keukentips. Bespaar geld uit met tal van eenvoudige tips en geef daarna vooral geld uit aan dingen die je echt leuk vindt.

De Crisis survivalgids
Schrijfster Saskia gooide het enkele jaren over een volledig andere boeg. Ze stopte met werken na de geboorte van haar kind. Het was dus nodig om zuiniger en georganiseerder te gaan leven. Daar heeft ze nu ook een boek over geschreven.

Heb je ook nog boeken ontdekt die zeker in dit lijstje zouden passen? Laat het dan zeker even weten!