10 geweldige ideeën om je glazen potten te upcycelen

Pintrest zou er van kunnen ontploffen. Zoveel ideeën doen er de ronde. Vaak worden de Mason Jars gebruikt. Dat zijn de Amerikaanse wreckpotten. Ze zijn er immens populair! En we moeten eerlijk zijn, het is toch een stuk handiger als het deksel er helemaal af kan.

In Vlaanderen en Nederland is het niet makkelijk om Mason Jars te vinden. Hier en daar duiken er webwinkels op, maar eigenlijk zijn ze hier gewoon veel te duur. Je zal een reis naar Amerika moeten plannen om een goedkopere voorraad in te slaan (er zijn ergere dingen natuurlijk).

Maar je kan al deze ideeën ook proberen met gewone glazen potten die je hier verzameld. Vraag aan al je vrienden en familie dat ze vanaf nu hun glas niet meteen naar de container brengen. Zo kan je de leukste en handigste potten recycleren of upcycelen. En je bespaart meteen massa’s geld uit!

Laat je alvast inspireren door deze ideeën. Nog inspiratie nodig? Volg Miss Fabuleus dan ook op pintrest.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij ook nog leuke ideeën om glazen potten te pimpen? Laat dan zeker een berichtje na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *