Miss Fabuleus is klaar voor een spetterend 2014, maar kijkt nog een keer terug naar het afgelopen jaar. Ik heb een jaaroverzicht gemaakt van de berichten die jullie in 2013 het meest bekeken hebben en dus waarschijnlijk ook het leukst vonden.

Op de vijfde plaat staat Het Eenvoudige boekzakje. Wat is dit nog steeds een geweldig leuk DIY-idee. Het is echt super eenvoudig te maken en trouwens ook heel leuk om cadeau te geven aan fervente lezers. 
Mijn jaarplanner staat op een verdiende vierde plaats. Ik heb ondertussen al heel wat positieve reactie gekregen van mensen die hem ook gebruiken. Je kan hem nog steeds downloaden. 
Blijkbaar serveren jullie nog geregeld steak tartare, want dit bericht staat op de derde plaats van meest bekeken berichten in 2013. 

Op de tweede plaats staat Mijn receptenboek. Eindelijk heb ik wat orde en structuur gekregen in mijn recepten en ik verlies geen tijd meer met zoeken in welk boek dat recept stond dat ik zo graag wou maken. Alles zit gewoon samen in één map. Je kan de receptenmap trouwens nog steeds downloaden. 

En blijkbaar naaien jullie er samen met mij nog steeds vrolijk op los, want jullie bekeken het meest het blogbericht over de breitas. Ik heb heel wat uren zitten naaien (met de hand nog wel!) voor deze tas klaar was, maar ik ben er stiekem wel een beetje trots op. 
Laat me zeker ook weten wat jullie het leukste bericht van 2013 vonden. Waar hebben jullie iets aan gehad? 
Zo, dan zijn we nu helemaal klaar om aan 2014 te beginnen! Maak er een geweldig feest van!