Hoe georganiseerd je ook bent, als de rest van je gezin alles maar laat rondslingeren komt het nooit goed. Onder het motto ‘jong geleerd, is oud gedaan’, kan je maar best ook de kleine mensen in huis motiveren om wat orde te brengen in de chaos.

Dat hebben die van Gezinnig en Homemade Happiness goed begrepen. Samen ontwierpen ze de te gekke Vier & Versier kalender. Super leuk voor heel de familie. 

Het is niet alleen een leuke en mooie kalender. Je kan er dagelijks al je activiteiten voor je gezin (max. 5 personen) op noteren. Door dat deze kalender zo leuk is vormgegeven, staan zelf de kleinste kinderen te springen om hun activiteiten in te vullen. Trouwens mama’s, de pagina’s zijn zo mooi vormgegeven dat je stukjes ervan zeker ook gaat kunnen gebruiken bij een DIY-project.

Je komt ook meer te weten over Nederlandse en Belgische feestdagen. Ludieke weetjes waar je het volgende familiefeestje eens mee kan uitpakken. Mijn favoriet is hoe je kan onthouden of je in oktober de klok een uurtje vooruit of achteruit moet zetten. ‘Je wint-er-tijd mee met de wintertijd en die dag duurt dan ook 25 uur’. Zo had ik het nog nooit bekeken…
Maar het allerleukste aan deze kalender zijn ongetwijfeld de knipvellen. Elke maand opnieuw zit er een leuk knutselwerk, spelletjes,… om samen met je kinderen te maken/doen. Ideeën voor een druilerige woensdagnamiddag of een zonnige zomerdag. De knipvellen spelen perfect in op de tijd van het jaar.

Deze kalender is echt ideaal voor gezinnen met jonge kinderen (lagere school). Goed idee dus om te krijgen én te geven. Voor 16,95 euro kan je nu al de versie van 2014 bestellen.

Volgende week geven we een exemplaar weg! Like Miss Fabuleus en blijf op de hoogte.