Bak dit weekend eens super lekkere strontjescake! Makkelijk en je hebt er nog geen 30 minuten werk aan.

Wat heb je nodig:
160 gr boter
250 gr suiker
4 eieren
250 gr zelfrijzende bloem
1 zakje vanillesuiker
50 gr hagelslag (of muizenstrontjes)

Aan de slag:

  • Laat op een zacht vuurtje de boter smelten. 
  • Meng ondertussen al het eigeel met de suiker. 
  • Eens de boter gesmolten is, voeg je dit ook toe aan het mengsel
  • Tijd om de bloem toe te voegen. Best ziften anders heb je kans op brokjes. 
  • Voeg ook nog het zakje vanillesuiker en de hagelslag toe. 
  • Tot slot het eiwit opkloppen en rustig toevoegen aan het deeg. 
Koop leuke papiertjes om je cake’jes in te doen. Die van mij komen van bij Hema, maar je kan ze echt overal vinden. 
Zet de cake’jes zo’n 30 à 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. 
Check net voor je ze uit de oven haalt met een breipriem of ze goed doorbakken zijn. 
Nog even laten afkoelen en dan smullen maar!