Ik heb het leukste theehuisje van Engeland ontdekt! Ja, ’t is echt waar! Het is er zo leuk, gezellig en vintage dat jullie er net zo wild van gaan zijn als ik.

Mrs Knotts Tea Room is gevestigd in een vuurtoren, die je ook meteen kan bezoeken. De White Cliffs of Dover liggen aan de voet van het theehuisje en aan de overkant van het water zie je bij goed weer Frankrijk liggen. Je kan hier eindeloos uitwaaien en genieten van de prachtige natuur.

Mrs Knott ga je er niet meer tegenkomen. Ze was de vrouw van de vroegere vuurtorenwachter. Ze was ongetwijfeld wild van afternoon tea en kletsen met de vriendinnen. Met haar in gedachten hebben ze de twee kamers knus en gezellig ingericht naar een typisch Engelse vintage stijl met tweedehands meubels, gedateerde kranten en oude familiefoto’s.

Hier kan je zonder twijfel terecht voor een heerlijke kop Engelse thee en super lekkere cake. Meer moet dat toch niet zijn!?

Had ik ook maar zo’n leuk theehuisje …

Mrs Knott’s Tea Room
The Front
South Foreland Lighthouse
St. Margaret’s Bay
Dover
+44 1304 85 24 63