‘Cath Kidston’s naailes voor beginners’ is een boek dat je moet hebben. In het begin lijken tutorials vooral op cryptische raadsels. Je moet ze 100 keer lezen (ok, beetje overdreven) voor je aan de slag kan. Je hebt dus iemand nodig die je op weg kan helpen en daar is Cath best wel goed in.

Het boek begint met de basis: wat heb je allemaal nodig, wat moet je naaimachine allemaal kunnen, hoe teken je patronen, … Daarna leer je in een sneltempo de verschillende naden, sluitingen en handvaten.

Zo, je bent klaar om aan de slag te gaan.

Je hebt keuze uit zo’n 40 patronen, zowel klassiek als hip. Je kiest ook je eigen moeilijkheidsgraad. Nog nooit een naaimachine van dichtbij gezien? Kies dan voor de patronen met 1 vingerhoedje. Zin in een uitdaging? Ga dan voor de 3 vingerhoedjes. De keuze is dus volledig aan jou!

Bekijk hier de tutorial van de draagtas. Makkelijk om te maken en handig om mee te nemen. Meer moet dat niet zijn!

Dit is echt een leuk boek om het naaien onder de knie te krijgen. Trouwens, als je het boek koopt, krijg je al het materiaal om de tas van de cover te maken er gewoon bij. Geweldig toch!

Cath Kidston’s naailes voor beginners
Uitgegeven door Tirion Creatief
ISBN 978 90 4391 3393