Naaien? Breien? Tot een paar maanden geleden wist ik er nog niets van. Maar sinds kort gaat er een hele nieuwe wereld, met woorden zoals paspel en beleg (dat was toch altijd voor op de boterham?) voor mij open.

Mijn eerste maaksel won al meteen een prijs, die van ‘grootste mismaaksel ooit’! Het is een speldenkussen voor rond je arm, maar dat zou je niet meteen zeggen.
Al bijna dacht ik dat al dat naaien niets voor mij was. Dat ik misschien beter kon gaan tuinieren of brood bakken om de huisvrouw in mezelf te ontdekken.

Maar geen enkele vrouw (ok, een paar misschien met veel karakter) weerstaat aan al die leuke kleurrijke stof(web)winkels. Ook ik dus niet… En dan is het een beetje zoals met chips eten! Eens je begonnen bent, kan je niet meer stoppen en wil je alleen maar meer en meer van die leuke stofjes.

Wat doe je met al die stofjes? Proberen en opnieuw beginnen. Nog eens proberen en alles eens door de kamer smijten en … beseffen dat naaien super leuk is!

Vandaag begin ik aan mijn eerste rokje met de hulp van ├╝bernaaister Mme Zsazsa. Updates zijn te volgen via fb en twitter.

In de toekomst post ik hier de foto’s van alle leuke dingen die ik maak met de tutorials er meteen bij. Hoe makkelijk is dat!