Hij ziet er misschien niet echt anders uit dan de doorsnee hamburger, maar vergis je niet! Je kijkt wel degelijk naar dé beste hamburger die je in New York City kan vinden.

Shake Shack startte in 2004 als een traditionele hamburgertent in Madison Square Park. Het doel was super lekkere hamburgers en hot dogs serveren op basis van goede producten. Meteen waren de locals én de toeristen er gek op en stonden er graag voor aan te schuiven.

En aanschuiven zal je! De lijn is vaak gigantisch lang (lees: meer dan een uur!), maar achteraf is de voldoening natuurlijk des te groter als je je tanden in zo’n super sappige hamburger kan zetten.

Voor al wie niet graag aanschuift of gewoon nieuwsgierig is: via shakeshack.com kan je op elk moment van de dag checken hoe lang de wachtlijn aan Madison Square Park is!

En voor de slimmeriken: Ondertussen kan je de Shakeburgers ook op andere locaties vinden. De hamburgers zijn er even lekker, maar de wachtlijn stukken korter! Voor adressen kijk je best op de site.